وبلاگ شخصي اكبر زواري رضائي
MUHASEBE - FİNANSMAN VE DÜŞÜNCELERİM
تاريخ : چهارشنبه 30 آذر 1390 | یازار : اكبر زواري رضائي
تاريخ : چهارشنبه 30 آذر 1390 | یازار : اكبر زواري رضائي

نويسنده: محمد لاهوتي *
                                                   
                                     چندي پيش رييس كل بانك مركزي در نشست فعالان بخش خصوصي، سخناني مطرح كرد كه جاي تامل دارد. ايشان به عنوان سكاندار بانك مركزي آرزو مي كنند كه در خانه هر ايراني 50 كيلو طلانگهداري شود.     همان طور كه مي دانيم در تمام كشورهاي پيشرفته دنيا زيورآلات بيشتر به صورت بدلي مورد استفاده قرار مي گيرد و تنها بخشي از افراد خاص جامعه و ثروتمند نسبت به استفاده مستقيم از زيورآلات طلاو جواهرات اصل روي مي آورند. آن هم به اين دليل است كه در كشورهاي پيشرفته يا حتي در حال توسعه به دليل وجود سيستمي به نام تامين اجتماعي و تامين آتيه شهروندان در زمان بازنشستگي يا از كارافتادگي آرامش خاطر شهروندان را تامين مي كند، ولي در كشورهايي كه عمدتا فاقد سيستم تامين اجتماعي هستند يا از تامين اجتماعي قوي و محكمي برخوردار نيستند مردم به دليل نگراني در زمان پيري با جمع آوري طلاو اشياي قيمتي براي آينده شان دلگرمي و آسودگي خيال را تا حدودي فراهم مي كنند به رغم همه خطراتي كه مي تواند در پيش داشته باشد و باعث خروج بخش اعظمي از سرمايه ملي شود. حال با توجه به وضعيت پيشرفت جهاني تقريبا اين گونه تامين آتيه كمتر محوريت دارد جاي بس تاسف است كه رييس كل بانك مركزي به جاي اينكه آرزوي اين را داشته باشد كه هر ايراني مثلا50 هزار سهام كارخانه هاي توليدي يا پروژه هاي عمراني را در خانه خود داشته باشد به دنبال روزي است كه هر ايراني 50 كيلو طلاداشته باشد!!! ترديدي نيست كه بلوكه كردن سرمايه هاي جاري در خانه ها باعث از رونق افتادن توليد، اشتغال و صادرات مي شود، ضمن اينكه فرصت هاي اقتصادي كشور را از بين مي برد و اين بخش عظيم از ثروت از چرخه اقتصادي خارج خواهد شد.



گؤنده ر 100 درجه کلوب دات کام گؤنده ر     بؤلوم لر: پول، ارز و بانكداري و بيمه
تاريخ : جمعه 27 آبان 1390 | یازار : اكبر زواري رضائي
تاريخ : جمعه 27 آبان 1390 | یازار : اكبر زواري رضائي
تاريخ : جمعه 27 آبان 1390 | یازار : اكبر زواري رضائي
مدير كل امور دانش آموختگان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از قابل ارزشيابي نبودن مدرك دكتري يك دانشگاه در مالزي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري مهر، محمدحسين مجلس آرا با اعلام نام دانشگاهي كه مدرك دكتري آن قابل ارزشيابي نيست، گفت: مدارك دوره دكتري صادره از دانشگاه Management & Science University در كشور مالزي مورد تاييد اين اداره كل نبوده و قابل بررسي و ارزشيابي نيست.
 
وي ادامه داد: همچنين موسسه ماهان در ايران كه با همكاري دانشگاه ياد شده اقدام به برگزاري دوره مدرك دكتري DBA مي كند، مورد تاييد اداره كل دانش آموختگان وزارت علوم نيست.


گؤنده ر 100 درجه کلوب دات کام گؤنده ر     بؤلوم لر: اخبار و مسائل آموزشي

رييس دانشكده علوم اقتصادي: رشته‌هاي مديريت مالي اسلامي و بانكداري اسلامي با تصويب وزارت علوم در دانشكده ايجاد مي‌شود
رييس دانشكده علوم اقتصادي با اشاره به ايجاد رشته‌هاي ميان رشته‌اي مديريت مالي اسلامي و بانكداري اسلامي در آينده در اين دانشكده، افزود: اين دو رشته در نظام اقتصادي كشور بسيار تاثيرگذار است كه اميدواريم هرچه زودتر با دريافت مجوز راه‌اندازي اين رشته‌ها از وزارت علوم، اقدام به پذيرش دانشجويان تحصيلات تكميلي كنيم.
به گزارش خبرنگار صنفي فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر صادقي در مراسم افتتاح نمادين كتابخانه تخصصي حضرت امام خميني (ره) و انقلاب اسلامي با اشاره به توجه بيشتر به نقش فرهنگ در امور اقتصادي در اين دانشكده، عنوان كرد: عليرغم اينكه اين دانشكده با بيش از 17 رشته تخصصي در حوزه علوم اقتصادي فعاليت مي‌كند و مي‌تواند بحث فرهنگ در آن كمرنگ باشد؛ اما با حمايت‌هاي وزارت علوم بحث فرهنگ در اين دانشكده مورد توجه خاص قرار گرفته است.
وي با اشاره به ايجاد مركز پرورش افكار و باورهاي نو و اداره آن توسط دانشجويان در اين دانشكده، اظهاركرد: تاسيس اين مركز و همچنين ايجاد مركز رشد انديشه‌ها به عنوان دو مركز متفاوت از ساير جريان‌هاي فكري فرهنگي در اين دانشكده دنبال مي‌شود كه اميدواريم اين دو مركز هرچه بيشتر بارور شوند.
صادقي با اشاره به فعاليت دفتر گسترش فعاليت‌هاي قرآني دانشكده علوم اقتصادي، افزود: نتايج منحصر به فرد به دست آمده از اين مركز به طوريست كه برخي از دانشگاه‌هاي كشور از نتايج فعاليت‌هاي آن استفاده كرده‌اند.
وي با بيان اينكه فعاليت گسترده انجمن‌هاي علمي از محورهاي اصلي دانشكده اقتصاد در سال جاري به شمار مي‌آيد، تصريح كرد: با توجه به حيطه تخصصي اين دانشكده، بايد بحث فرهنگ و تاثيرگذاري فرهنگ در آموزش و در ساير مباحث جامعه پررنگ تر شود.
رييس دانشكده علوم اقتصادي با بيان اينكه اين دانشكده آمادگي دارد كه بحث اقتصاد فرهنگ را به عنوان يك رشته ميان رشته‌اي مورد توجه قرار دهد، افزود: در حال حاضر در حيطه فرهنگي حوزه اقتصاد، رشته اقتصاد اسلامي با توان اساتيد خارج از كشور تدريس مي‌شود.



گؤنده ر 100 درجه کلوب دات کام گؤنده ر     بؤلوم لر: اخبار و مسائل آموزشي
تاريخ : پنجشنبه 26 آبان 1390 | یازار : اكبر زواري رضائي

گفته مي شود به خاطر سهولت شرايط ثبت شركت در ايران، شمار اتباع كشور افغانستان كه علاقه مند به ثبت شركت در ايران شده اند، افزايش يافته است. اين اتباع معتقدند شركت ها و افراد ايراني در مواجهه و عقد قرارداد با شركت ها اطمينان خاطر بيشتري دارند، لذا ترجيح مي دهند با پرداخت ۱۵۰ هزار تومان صاحب يك شركت شوند.



گؤنده ر 100 درجه کلوب دات کام گؤنده ر     بؤلوم لر: حقوقي
تاريخ : پنجشنبه 26 آبان 1390 | یازار : اكبر زواري رضائي
تاريخ : پنجشنبه 26 آبان 1390 | یازار : اكبر زواري رضائي

رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از آغاز ثبت‌نام آزمون دكتري تخصصي دانشگاه آزاد از نهم آذر ماه خبر داد.

عبدالله سجادي جاغرق در گفت‌وگو با ايسنا، گفت: آزمون دكتري تخصصي دانشگاه آزاد طي روزهاي 20 و 21 بهمن ماه برگزار مي‌شود.

وي با تاكيد بر فني و درست بودن آزمون دكتري دانشگاه، گفت: سال‌هاست كه اين آزمون به شيوه فعلي و به صورت كاملا فني و سنجيده برگزار مي‌شود.

وي با بيان اينكه آزمون دكتري تخصصي دانشگاه آزاد، الگوي مناسبي براي برگزاري آزمون‌هاي دكتري است، اظهار كرد: آزمون دكتري دانشگاه به صورت تشريحي برگزار مي‌شود، البته در ابتدا به دنبال تستي كردن سوالات رفتيم ولي كارشناسان اين شيوه را براي گزينش داوطلبان دوره دكتري تاييد نكردند.

رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد با اشاره به انجام مصاحبه از داوطلبان حائز شرايط پس از آزمون كتبي، گفت: دانشجوياني كه در دوره دكتري تحصيل مي‌كنند بايد از توانايي فردي و مهارتي برخوردار بوده و در مصاحبه قدرت بيان و تسلط در تشريح موضوعات را داشته باشند كه اين موارد در مرحله مصاحبه ازريابي مي‌شود.

سجادي در خاتمه با تاكيد بر درست بودن اين شيوه پذيرش، تصريح كرد: البته سنجش انساني ممكن است خطاهايي داشته باشد ولي جمعا تجربه نشان داده است كه اين نوع گزينش بهترين شيوه است. 



گؤنده ر 100 درجه کلوب دات کام گؤنده ر     بؤلوم لر: اخبار و مسائل آموزشي
یارپاق لار: [1] [..] [4] [5] [6] [7] [8] [..] [35]
آرشیو
سون یازی لار
یولداش لار
سایغاج
ایندی بلاق دا : نفر
بوگونون گؤروشو : نفر
دونه نین گؤروشو : نفر
بوتون گؤروش لر : نفر
بو آیین گؤروشو : نفر
باخیش لار :
یازی لار :
یئنیله مه چاغی :