
رييس دانشكده علوم اقتصادي: رشتههاي مديريت مالي اسلامي و بانكداري اسلامي با تصويب وزارت علوم در دانشكده ايجاد ميشود
رييس دانشكده علوم اقتصادي با اشاره به ايجاد رشتههاي ميان رشتهاي مديريت مالي اسلامي و بانكداري اسلامي در آينده در اين دانشكده، افزود: اين دو رشته در نظام اقتصادي كشور بسيار تاثيرگذار است كه اميدواريم هرچه زودتر با دريافت مجوز راهاندازي اين رشتهها از وزارت علوم، اقدام به پذيرش دانشجويان تحصيلات تكميلي كنيم.
به گزارش خبرنگار صنفي فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر صادقي در مراسم افتتاح نمادين كتابخانه تخصصي حضرت امام خميني (ره) و انقلاب اسلامي با اشاره به توجه بيشتر به نقش فرهنگ در امور اقتصادي در اين دانشكده، عنوان كرد: عليرغم اينكه اين دانشكده با بيش از 17 رشته تخصصي در حوزه علوم اقتصادي فعاليت ميكند و ميتواند بحث فرهنگ در آن كمرنگ باشد؛ اما با حمايتهاي وزارت علوم بحث فرهنگ در اين دانشكده مورد توجه خاص قرار گرفته است.
وي با اشاره به ايجاد مركز پرورش افكار و باورهاي نو و اداره آن توسط دانشجويان در اين دانشكده، اظهاركرد: تاسيس اين مركز و همچنين ايجاد مركز رشد انديشهها به عنوان دو مركز متفاوت از ساير جريانهاي فكري فرهنگي در اين دانشكده دنبال ميشود كه اميدواريم اين دو مركز هرچه بيشتر بارور شوند.
صادقي با اشاره به فعاليت دفتر گسترش فعاليتهاي قرآني دانشكده علوم اقتصادي، افزود: نتايج منحصر به فرد به دست آمده از اين مركز به طوريست كه برخي از دانشگاههاي كشور از نتايج فعاليتهاي آن استفاده كردهاند.
وي با بيان اينكه فعاليت گسترده انجمنهاي علمي از محورهاي اصلي دانشكده اقتصاد در سال جاري به شمار ميآيد، تصريح كرد: با توجه به حيطه تخصصي اين دانشكده، بايد بحث فرهنگ و تاثيرگذاري فرهنگ در آموزش و در ساير مباحث جامعه پررنگ تر شود.
رييس دانشكده علوم اقتصادي با بيان اينكه اين دانشكده آمادگي دارد كه بحث اقتصاد فرهنگ را به عنوان يك رشته ميان رشتهاي مورد توجه قرار دهد، افزود: در حال حاضر در حيطه فرهنگي حوزه اقتصاد، رشته اقتصاد اسلامي با توان اساتيد خارج از كشور تدريس ميشود.

رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از آغاز ثبتنام آزمون دكتري تخصصي دانشگاه آزاد از نهم آذر ماه خبر داد.
عبدالله سجادي جاغرق در گفتوگو با ايسنا، گفت: آزمون دكتري تخصصي دانشگاه آزاد طي روزهاي 20 و 21 بهمن ماه برگزار ميشود.
وي با تاكيد بر فني و درست بودن آزمون دكتري دانشگاه، گفت: سالهاست كه اين آزمون به شيوه فعلي و به صورت كاملا فني و سنجيده برگزار ميشود.
وي با بيان اينكه آزمون دكتري تخصصي دانشگاه آزاد، الگوي مناسبي براي برگزاري آزمونهاي دكتري است، اظهار كرد: آزمون دكتري دانشگاه به صورت تشريحي برگزار ميشود، البته در ابتدا به دنبال تستي كردن سوالات رفتيم ولي كارشناسان اين شيوه را براي گزينش داوطلبان دوره دكتري تاييد نكردند.
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد با اشاره به انجام مصاحبه از داوطلبان حائز شرايط پس از آزمون كتبي، گفت: دانشجوياني كه در دوره دكتري تحصيل ميكنند بايد از توانايي فردي و مهارتي برخوردار بوده و در مصاحبه قدرت بيان و تسلط در تشريح موضوعات را داشته باشند كه اين موارد در مرحله مصاحبه ازريابي ميشود.
سجادي در خاتمه با تاكيد بر درست بودن اين شيوه پذيرش، تصريح كرد: البته سنجش انساني ممكن است خطاهايي داشته باشد ولي جمعا تجربه نشان داده است كه اين نوع گزينش بهترين شيوه است.

با اينكه افراد مسن كماكان خواندن كتاب هاي معمولي را به كار با آي پد ترجيح مي دهند اما به گفته محققان آلماني، سالمندان سريع تر از افراد جوان مي توانند متني را در آي پد مطالعه كنند. طبق تحقيقات آلماني ها، افراد در هر سن و سالي كه باشند مي توانند در همان زماني كه يك كتاب معمولي را ورق مي زنند نسخه الكترونيكي آن را روي آي پد مطالعه كنند. جالب اينكه براي مو سفيدان مطالعه متني از روي آي پد راحت تر از خواندن كتاب است و به همين دليل سرعت آنها در مطالعه بيشتر از افراد جوان و ميانسال است. با اينكه گفته مي شود صفحه آي پد به شكلي است كه مطالعه را آسان مي كند اما خيلي ها از محصول مرحوم استيو جابز انتقاد كرده اند چراكه به عقيده آنها اگر كسي به مدت طولاني با آي پد كار كند سلامت چشمانش را به خطر مي اندازد. تيم تحقيق دانشگاه يوهان گوتنبرگ آلمان در بررسي هايش اين ادعا را كه كتاب هاي چاپي براي چشم بهتر و راحت تر هستند، رد كرده است. پروفسور استفان فاسل مسوول اين گروه تحقيقاتي عقيده دارد كه كتاب هاي اينترنتي و در كل مطالعه اينترنتي نقش مهمي در بازار جهاني كتاب دارد. به نظر او از زماني كه كتاب ها روي اينترنت قرار گرفتند خيلي ها به اين قضيه بدبين شدند و تحقيق گروه او در اصل به دنبال دلايل اين بدبيني بوده است. فاسل مي گويد: «مطالعات ما نشان داده بحثي كه در مورد اثرات منفي خواندن از روي صفحه كامپيوتر انجام شده پايه و اساس علمي ندارد.» طي اين تحقيق گروهي از داوطلبان متن هايي مشخص را هم روي آي پد خواندند و هم نسخه چاپي آن را ورق زدند و حركات چشم آنها در طول مطالعه مورد بررسي قرار گرفت. هرچند اكثر داوطلبان عقيده داشتند كه خواندن كتاب را به مطالعه نسخه اينترنتي آن ترجيح مي دهند اما تحقيقات نشان داده كه مطالعه نسخه اينترنتي كار راحت تري به نسبت ورق زدن كتاب است.

دوران دانشجويي، دوران شدن، بهره گرفتن و سوخت گيري علمي و عملي است؛ از اين رو، 20گام در اين مقاله، ما را با مفاهيم و مرحله هاي مهم پيرامون تحصيل آشنا مي كند كه خواندن آن، برخي جهت هاي فعلي ما را مورد تاكيد يا تغيير و اصلاح قرار مي دهد.
دوران دانشجويي، دوران شدن، بهره گرفتن و سوخت گيري علمي و عملي است؛ از اين رو، 20گام در اين مقاله، ما را با مفاهيم و مرحله هاي مهم پيرامون تحصيل آشنا مي كند كه خواندن آن، برخي جهت هاي فعلي ما را مورد تاكيد يا تغيير و اصلاح قرار مي دهد؛ پس با ما همراه باشيد در 20منزل «تحصيل مناسب در دانشگاه».
